Over NCCA

Rond 1990 ontstond de behoefte om de kwaliteit van de toenmalige telemarketingbedrijven te meten en inzichtelijk te maken. Dit initiatief sloeg direct aan en werd succesvol, maar met beperkte middelen, uitgevoerd. In 1996 werd het initiatief, om een breder draagvlak te creëren, overgenomen door een aantal gerenommeerde uitzendbureaus met een specialisme in het leveren van personeel aan klantcontactcenters. Dit was het begin van de Stichting Nationale Contact Center Awards, kortweg NCCA.

Veel bedrijven omarmden het idee van de NCCA om het imago van de branche te verbeteren, een bindende factor te zijn in deze branche en vooral te tonen dat kwaliteit mag worden beloond. Ieder jaar strijden tientallen facilitaire en inhouse contactcenters om de prestigieuze Nationale Contact Center Awards die worden uitgereikt op de CustomerFirst Gala avond. Het grote succes van de NCCA is te danken aan de integere en uitermate terzake kundige jury, de loyale sponsors die de NCCA financieel steunen en de vele gerenommeerde bedrijven die meedingen.

De CustomerFirst vakprijzen zijn een initiatief van stichting NCCA.

Het NCCA bestuur

Jeroen van Hooff - Voorzitter

Easyfairs Evenementenhal Nederland


Jeroen van Hooff (47) is sinds 2017 werkzaam als CEO van Easyfairs Evenementenhal Nederland. Jeroen was daarvoor jarenlang werkzaam bij HR-dienstverlener ManpowerGroup Nederland en verantwoordelijk voor Marketing, Communicatie en Business Development. Jeroen was daarvoor als directeur actief bij het uitzendconcern Randstad en CEO van klantcontactspecialist Tele'Train-Verint. Hij volgde onder andere opleiding aan de EUR Rotterdam, IBO Zeist, Business Universiteit Nyenrode, TIAS Nimbas alsmede de University of Navarra (Barcelona). Jeroen is gehuwd met Martine (46) en heeft twee zoons: Tim (14) en Daan (11).

Martijn Koelewijn - Bestuurslid

Randstad


Martijn Koelewijn (36) vervult al gedurende ruim 14 jaar diverse functies binnen Randstad Nederland, waarvan bijna 6 jaar als commercieel verantwoordelijke voor Randstad Callflex. Martijn was actief bestuurslid bij de Klantenservice Federatie (KSF) en is inmiddels bestuurslid bij de KCA (Klantcontactacademie).

Paul Petermeijer - Bestuurslid

BBP Media


Paul Petermeijer (1972) is na zijn studie HEAO Communicatie gaan werken op de marketing afdeling van de Mona (Onderdeel van Melkunie). Daarna is hij bij BBP Media terecht gekomen waar onder zijn leiding BBP is uitgegroeid tot een volwassen uitgeverij met een sterke congrespoot.

Debby van Rhoon - Bestuurslid

Staffing Management Services


Debby van Rhoon (1971), was vanaf 1998 werkzaam bij Manpower en heeft gedurende haar loopbaan bij deze, van origine Amerikaanse uitzendorganisatie verschillende managementfuncties bekleed. Is in haar rol van businessmanager voor Manpower Contact Center Solutions gestart als bestuurder van de stichting NCCA.

Jorgen Botermans - Bestuurslid

SAMR - SmartAgent MarketResponse


Jorgen Botermans (1961) is algemeen directeur directeur van SAMR Marktvinders, actief op het het gebied van consumer insight & research, data- & marketing-analytics en design thinking. SAMR is ontstaan uit de bedrijven MarketResponse en SmartAgent. In 2007 heeft SAMR, in samenwerking met Beeckestijn Business School, het initiatief voor het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland genomen. Jorgen was eerder verbonden aan diverse corporate ondernemingen in de financiële industrie.
Het bestuur faciliteert de avond en heeft de jury benoemd. De jury werkt geheel zelfstandig: het bestuur en/of de afzonderlijke leden van het bestuur hebben geen enkele invloed op of bemoeienis met de toekenning van de Nationale Contact Center Awards. Pas op de dag van de uitreiking horen de bestuursleden aan wie de Awards worden uitgereikt.

Sponsors