Het goede doel voor de Plantronics Team Trophy 2018 is de Trombosestichting

Winnaars CustomerFirst Awards 2017 bekend
20 april 2017
Lidl: Een winterverhaal over fouten maken
19 december 2017

Trombose heeft een nogal stoffig imago: het is een ziekte voor oude mensen en helemaal niet zo ernstig. Dit is een groot misverstand. Wat veel mensen bijvoorbeeld niet weten is dat een longembolie altijd, en een herseninfarct, maar ook een hartinfarct bijna altijd het gevolg van een trombose zijn.

Daarbij kunnen ook jonge mensen trombose krijgen, bijvoorbeeld jonge meisjes als ze beginnen met het slikken van de pil en/of jongeren als ze erfelijk belast zijn.

Zie ook de speciale bijlage bij het AD die de Trombosestichting ter gelegenheid van 13 oktober, Wereld Trombose Dag, heeft gemaakthttps://np.netpublicator.com/netpublication/n78817226

STEUNkousen
Afgelopen oktober zijn de ‘Steun’kousen geintroduceerd. Dit zijn gewone sokken, maar met de aanschaf steunt men het werk van de Trombosestichting. Ambassadeur Bartho Braat – acteur en onder andere bekend als Jef Alberts uit Goede Tijden, Slechte Tijden: ‘’Kom in actie, draag de STEUNkous!’’

PTT Campagne voor jonge patienten
We gaan campagne voeren voor een onderzoeksproject dat is gericht op erfelijke trombofilie. Dit onderzoek van Prof.dr. Van IJzendoorn is erop gericht om uiteindelijk medicijnen op maat te kunnen voorschrijven (in tegenstelling tot generieke medicatie), waarmee de kwaliteit van leven voor de veelal jonge patiënten enorm verbetert. Het gebruik van de huidige medicijnen in het geval van erfelijke trombofilie heeft op dit moment nogal wat negatieve impact op iemands leven.

We hopen dat veel facilitaire en inhouse callcenters zich inschrijven om zoveel mogelijk geld voor de Trombosedienst op te halen!

Inschrijven