Vakjury

Samenstelling en taken vakjury

Vakjuryvoorzitters worden voorgesteld door het bestuur en gevraagd door het verantwoordelijk bestuurslid. Ze worden steeds voor drie jaar aangesteld. Ieder jaar kunnen zij hun eigen, nieuwe vakjury samenstellen. Vakjuryleden worden pas benoemd na overleg met het verantwoordelijke bestuurslid die uiteindelijk zijn akkoord voor de benoeming moet geven. Bij de samenstelling van de vakjury wordt rekening gehouden met een juiste balans (o.a. leverancier versus klant) en de sectoren waarin men werkzaam is.

Een vakjury bestaat meestal uit 5 personen, inclusief de vakjuryvoorzitter). Het verantwoordelijke bestuurslid kan bij de bijeenkomsten van de vakjury aanwezig zijn. In de tweede helft van maart komen de vakjury's minimaal eenmaal bijeen om uit alle voorgedragen cases de genomineerden te bepalen. Bij betrokkenheid van één van de vakjuryleden bij een bepaalde case, zal deze zich van stemming onthouden in die bewuste categorie en bij behandeling van de casus tijdens de vergadering de zaal verlaten.

De vakjury's nomineren minimaal drie en maximaal vijf cases in hun categorie. De voorzitter van de vakjury initieert de bijeenkomsten van de vakjury en zit deze voor. Hij is ook de aanjager die er voor moet zorgen dat er in zijn categorie cases worden ingezonden. De jury's beoordelen alleen cases die via het officiële digitale inzendformulier worden aangemeld. De jury kan zelf ontbrekende cases signaleren. Vervolgstap is dan dat betrokkenen gevraagd worden het inzendformulier in te vullen, zodat de beoordeling ook echt kan plaatsvinden.

Leden van de vakjury's:

CustomerFirst HRM Award
(verantwoordelijk bestuurslid: Debby van Rhoon)

Jeroen van der Star
Meurs
VOORZITTER

Hellen Candel
International Card Services

Vincent Elsing
RAI Amsterdam

Mathilde Kuiper
ROC Nijmegen

Arno Verschuur
Gemeente Gouda
CustomerFirst Partnership Award
(verantwoordelijk bestuurslid Paul Petermeijer)

Gerda Verkerk
Teletrain Smart Center
VOORZITTER

Agaath van Til
Staatsloterij
CustomerFirst Technology Award
(verantwoordelijk bestuurslid Jeroen van Hooff)

Jessica Niewierra
ABN AMRO

Tinky Bart
The Knowledgebase Company

Ludo Raedts
The Webcare Company
CustomerFirst Customer Strategy Award
(verantwoordelijk bestuurslid Martijn Koelewijn)

Manon van de Berk
Aegon
VOORZITTER

Ellen Beek
H&M

Johanneke Van Spijkeren
Ziggo

Angéline Maas
DHL Express Netherlands

Boris Wachters
Nationale Nederlanden

Sponsors